Kontorsinredning

 

VI TILLVERKAR KONTORSINREDNING AV HÖGSTA KVALITÉ

Söker du efter kontorsinredning av hög kvalité till kontoret eller arbetsplatsen? Hyllteknik tillverkar och levererar förvaringsmöjligheter av högsta kvalité. Hos oss hittar du allt från flexibla hyllsystem till arbetsbord, skärmväggar eller stolar. En stor del av styrkan med Hylltekniks produkter och kontorsinredning är produkternas variationsmöjligheter. Besök vårt bildarkiv och inspireras av inredning som uppfyller funktion, flexibilitet och en god kvalité. Vi har kvalitativ kontorsinredning för alla förutsättningar och behov.

 

Miljö och kvalité

Vi erbjuder kontorsinredning av högsta kvalité för att klara tuffa arbetsmiljöer och dagliga påfrestningar. Alla våra produkter genomgår kvalitetstester där man även ställer hårda miljökrav. På Hyllteknik är vi noggranna med rätt val av material för att det både ska vara kvalitativt och miljövänligt. Vi hjälper dig med en komplett kontorsinredning som står sig i längden. Information om teststandard och material för respektive produkt finns i vårt dokumentarkiv under Ladda ner.

 

Skräddarsydd kontorsinredning

Vi har egen tillverkning av kontorsinredning vilket gör att vi kan tillverka produkter precis efter dina önskemål.  Med en lång erfarenhet skräddarsyr vi möbler som är utformade direkt utifrån dina förutsättningar och behov. Tillsammans kan vi komma fram till en helhetslösning av kontorsinredning som gör att du får en praktisk och trivsam arbetsplats.

 

Unik design och komfort

Under de senaste åren har uppdaterat oss från att erbjuda en enkel design till ett större utbud av färger och former. Att skapa kontorsinredning med stilren design har blivit en av de viktigaste punkterna vid utvecklingen av nya produkter. Vi hjälper dig med kostnadsfri konsultation för vilken design och utseende på inredning som passar till din verksamhet. Kontakta oss för en skräddarsydd offert på kontorsinredning efter dina önskemål.

 

Specifikationer

Skräddarsy dina lokaler genom att forma en så effektiv förvaringsyta som möjligt. All yta är viktig och en strukturerad förvaring är idag väldigt tacksamt för trånga lokaler. Hyllteknik tillverkar praktiska hyllsystem i alla färger och former, välj själv hur du vill att ditt förvarningssystem ska monteras ihop. I vårt sortiment hittar ni permanenta väggsystem, flexibela hängsystem, fristående hyllsystem, kapprumsinredning, lagerfack, steglösa väggsystem, C-box system och tak- och golvsystem. Välj själv vad som passar dina lokaler bäst och skräddarsy dina förvaringsytor för en så optimal förvaring som möjligt.  

 

Hyllteknik - en bärande idé

Våra idéer är dina. Hyllteknik i Alvesta har i över 60 år tillverkat skräddarsydda inredningssystem för allt från det lilla kontoret till den stora lagerförvaringen i industrilokaler. Med en lång erfarenhet skräddarsyr vi möbler som är utformade direkt utifrån dina önskemål. Kontakta oss för mer information om vår kontorsinredning och olika förvaringsmöjligheter, allt noggrant anpassat till dina lokaler.